0700 17 317

Гореща линия за поръчки

Охранителни ролетки

ohranitelni-reshetkiТам, където има стъклена витрина, обикновено има и охранителна ролетка. Охранителните ролетки се изработват от поцинкована ламарина с възможност за прахово боядисване.
Предлагат се плътни ламели с дебелина на ламарината 0,7 мм, плътни ламели с малка и голяма перфорация.
Задвижването на ролетките е ръчно чрез напрегнати пружини в кутията или автоматично чрез електродвигател, който се задейства с бутон или от пулт за дистанционно управление.
Охранителните ролетки са основно три вида: плътни, перфорирани и решетъчни.

 

Плътни охранителни ролетки
Плътните охранителни ролетки са с алуминиеви или стоманени профили. Важно е да се отбележи, че алуминиевите профили не корозират и така привлекателният външен вид се запазва през целия период на експлоатация.
Плътните ролетки се изработват от стоманени поцинковани ламели с електростатично покритие и дебелина 0.7 мм. Всички носещи елементи и декоративната кутия са изпълнени от поцинкована стомана.

получи най-добрата оферта


Перфорирани охранителни ролетки
Перфорираните охранителни ролетки се отличават от плътните единствено по перфорацията на ламелите, която може да бъде с различна форма и размер. Те са с по-висока цена.
Възможна е и комбинация между плътни и перфорирани охранителни ролетки.

получи най-добрата оферта


Решетъчни охранителни ролетки
Решетъчните ролетки се изпълняват от огънати стоманени пръти Ø 8 с дебелина 8 мм, които са галванизирани и електростатично боядисани. Захващането на отделните пръти става със стоманени скоби. Характерно е, че през тях може да се достигне до стъклото и затова най-често се поставят от вътрешната страна на витрината, като се използва възможността да се вижда през тях.

получи най-добрата оферта